SPY KIDS

Odaberite -Spy Kids- dodatni rođendanski paket za rođendan pun zagonetnih igara i akcije!

 

 -Svijet je u opasnosti i treba vašu pomoć!                              1_ASUSTKRK
Najbolja špijunska agencija traži super agente koji će im pomoći u riješavanju važnog zadatka! Opasni zlikovac Shredder stvorio je napravu koja
može uništiti cijeli svijet! Naš tajni agent Charlie već radi na tom zadatku, ali treba vašu pomoć! Morate locirati villu Shredera, uništiti tajno oružje i naći našeg agenta! Sretno!

Ovo je dodatni paket koji klince vodi kroz jednu pravu akcijsku priču uz nezaobilaznu muziku iz akcijskih filmova. Morati će dobro otvoriti okice i napregnuti moždane vijuge da spase svijet od zlog Shreddera koji je po tko zna koji put odlučio uništiti svijet!

Tu ćemo uz razne pamtilice,tražilice i pogađalice plesati  Pink Panther ples, pokušati ćemo saznati tajni PIN za ulaz u villu opasnog zlikovca kroz ” Escape Room” mozgalicu te se probati probiti do ville putem zraka sa našom poznatom špijunskom napravom ZIP Line- tajno ime: Leteće gaće!

Nakon toga slijedi ona prava akcija! Ulaz u villu i probijanje kroz mrežu lasera do mjesta sa tajnom napravom! Tko će sve uspjeti?! Samo je jedan način da saznate…

CIJENA: 150 kn (do 15 djece)

 

Pravila ponašanja u igraonici Rođendani Sportski rođendani Cjenik usluga