O nama 

maskota-fun-funAko ste roditelj malog klinca ili klinceze, Start Fun pobrinuo se i za vas. U centru postoji velika dječja igraonica u kojoj je moguće organizirati proslave dječjih rođendana ili doći samo na igranje. Igraonica je počela s radom u studenom 2014. i uz hrpu sadržaja nudi labirint na 3 kata, 2 rođendarija, trampolin, tobogane, bazen s lopticama, stjenu za penjanje i fantastični zip line (popularno zvan „leteće gaće“).

Kreativna ekipa iz centra radi i tematske rođendane, a uskoro je na redu otvaranje i vanjskog parka za djecu.

Igraonica Fun Fun namjenjena je djeci od 1 do 12 godina ali je obavezna pratnja za djecu do 4 godine. Da bi se djeca osjećala što ljepše i bolje prilagodili smo sve u igraonici baš njima. Djeca se mogu presvući u garderobi punoj šarenih boja u kojoj se nalazi i ormarić za presvlačenje za naše naj najmanje te mini toalet s mini lavandinom :-)

U takozvanim rođendarijima mogu uživati i djeca mlađa od 4 godine gdje su stolovi i stolice prilagođene njihovoj visini a igračke primjerne njihovom uzrastu.

Da nikome ne bi bilo hladno odnosno vruče, pobrinuli smo se za grijanje/hlađenje baš u svakoj prostoriji.

Pa da ne zaboravimo i na roditelje – da bi roditelji mogli vidjeti svoju djecu kako se zabavljaju mogu sjesti na terasu kafića koja ima pogled na igraonicu.

 

 

Pravila ponašanja u igraonici Rođendani Sportski rođendani Cjenik usluga