Za još više zabave

Već sama po sebi, igraonica Fun Fun uz pomoć naših animatora, nudi dovoljno zabave za proslavu djetetovog rođendana, ali ipak … neki žele još više, malo drugačije, zabavnije … i neka!

KLAUN maskota-klaun

Svakom roditelju najljepši je i najdraži zvuk smijeh njegovog djeteta. Za to će se u svom 30 minutnom programu pobrinuti klaun koji će djecu nasmijavati do suza, puhati im balone u različitim oblicima i igrati posebne klaunske igrice.

MAĐIONIČARmaskota-madjionicar

Mađioničar će u svom 30 minutnom programu zabavljati i nasmijavati djecu, izvoditi trikove s čarobnom knjigom, magičnim sandukom, maramom, lopticama i sl. Djecu će odvesti u daleki svijet mašte gdje stvari nestaju pa se opet pojavljuju , gdje prazna knjiga postane slikovnica puna životinja u različitim bojama, gdje je teleportacija moguća, a na dječjim licima neće nedostajati osmijeha.

CRTANJE PO LICU

maskota-crtanje-po-licuCrtač će sa svojom posebnom vještinom pretvoriti dječja lica u prekrasne leptire, princeze, prinčeve, likove iz bajki/filmova. Djeca se mogu prerušiti i u najopasnije životinje, poistovjetiti se s omiljenim likom iz stripa te provesti rođendan kao skroz drugčija osoba.

Pravila ponašanja u igraonici Rođendani Sportski rođendani Cjenik usluga